Ниска цена за детски шейни – каква шейна да купя

Сезонът на забавленията в снега е в своя разгар и докато все още има шанс да се възползваме от него на пълни обороти, е добре да знаем откъде да се снабдим с необходимите средства. Ако скоро не сте купували шейна за детето си, то вижте онлайн магазина на страниците на Магазинвелосипеди.com. Многообразието вече е голямо и човек наистина може да се обърка от наличието на всякакви модели. Пластмасова или метална, двуместна или едноместна … ако е възможно да намеря ниска цена за детски шейни в Магазинвелосипеди.com – каква шейна да купя? Въпросите са много, но отговорите идват, особено, когато започнем да си припомняме времената, в които нямаше много голям избор и класическите детски шейни „Чук и гек“ бяха сред малкото добри възможности за забавление по заснежените баири.

Ниска цена за детски шейни - каква шейна да купя

Колко струват металните детски шейни „Чук и Гек“? В онлайн каталога на Магазинвелосипеди.com те се предлагат с намаление и са на цени от 90 до 99 лв. Здравата метална конструкция е гаранция за дълъг живот на шейната, както и възможност да се ползва и от по-голям човек. Освен това, ако са ни нужни резервни части, то ще ги намерим и то на добри цени. Например за шейна снегокат, както и ако се наложи да сменим лява, дясна или централна ска, цената е 31 лв. за брой. Същата е цената и за волана на шейната, а за т.нар. „лапа“, резервната част струва 39 лв. При смяна на седалка – цената е също 39 лв., като всички тези части се подменят едва след многогодишна употреба. Метална тръба за шейната, ще намерите за 21 лв., а при нужда от пластмасова втулка над пружината и под самия волан, резервната част е на цена 15 лв.

Колко струва доставката на резервни части за детските шейни? За експресна доставка в рамките на гр. София, цената е 6 лв., която може да се спести, ако посетите адреса на офиса на място. Освен това имате възможности и за покупка на резервни части на едро. Какво още можем да изберем от онлайн магазина за детски шейни? Сред едни от най-популярните видове шейни са металните, които много напомнят на шейната на дядо Коледа. Червената метална конструкция и меката седалка, могат да отведат и малко и голямо в приказния свят на зимните приключения по снега. Това са шейни за незабравими зимни игри на цена от 29 лв, които са от най-търсените модели.

Спомняте ли си от едно време пързалянето с найлони? Поради липса на достатъчно шейни за всички деца, бяхме принудени да използваме въображението си и проявявайки изобретателност, да забележим, че и с ниските найлони, пързалянето може да бъде много забавно, с единствената разлика в раздраните панталони, както и съвсем ясното усещане за всяка неравност по склона. Търсачите на тези скоростни усещания, са измислили и подобен тип детски шейни, които спокойно могат да се оприличат на зимни играчки или на лопати. Това са шейните „Big“, изработени от пластмаса и с въженце за дърпане. Цветовете са по избор и според настроението, а цените са само по 21 лв. Всяка от тези шейни има дръжки, за които детето може да се хване, за по-голямо удобство и стабилност. Ако вече и на вас ви се пързаля с шейни, какво чакате? Вижте каталога на Магазинвелосипеди.com, в който възможностите изобилстват и като форми и като модели. Изберете най-привлекателните шейни за вашите деца, а и разбира се за вас, за да имате една весела зима.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *