Какво трябва да знаем преди да тръгнем на път?

Време е за почивка и развлечения и сте избрали далечна дестинация, която сте планували от дълго време. Избирате да пътувате с автомобил, но преди да тръгнете на дълъг път е необходимо колата да бъде в изправност и обслужена, за да не изникват неприятности на пътя.

Състоянието на автомобила е от най-важните неща и е добре да се доверите на компания, занимаваща се с оглед на кола и автодиагностика. Какво трябва да правите? Да намерите компания, която да ви посети на посочен от вас адрес, да провери цялото състояние на автомобила и да получавате пълен списък с частите за подмяна и  приблизителна цена за всички належащи и бъдещи ремонти и обслужване. Защо ви е нужна такава компания? – Защото хората са професионалисти в този бранш и от огледа на автомобила и неговия ремонт зависят вашата сигурност на пътя.

Огледът започва с проверката на двигателя, семеринги и картер, проверка на верига; скоростната кутия, съединител; цялото окачване на автомобила, амортисьори, втулки и тампони на носачи и мост, рейка и накрайници, маншони на полуоски, шарнири. Прави се проверка на спирачната система, предни  и задни дискове, на накладките, спирачните апарати и спирачните тръбички. Проверява се автомобила отдолу за ръжда(корозия) по шасито и гредите на колата. Цялостна проверка на  състоянието на интериора на автомобила: състояние на тапицерията на седалките, на тавана, работят ли всички копчета и функции. Пълна компютърна диагностика с професионална апаратура и софтуер, чрез който правим прочитане и анализиране на грешки, проверка на турбина, дюзи, ДПФ, катализатор и ЕГР, AIRBAG.

Ако се възползвате от нашата професионална услуга оглед на кола ще получите пълна информация за актуалното техническо състояние на автомобила. Предлаганата услуга е без аналог на пазара. С висококвалифицирани механици-диагностици ще ви помогнем във всяка ситуация.

Доверете се на професионалистите преди да тръгнете на дълъг път. Вашата сигурност на пътя зависят от доброто състояние на автомобила. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *